Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#گواهینامه

یکی از من فارغ التحصیل مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هست با معدل کل ۱۵ و نیم ولی دوسال آخر معدل بالای ۱۶هست پروژه آزمایشگاهی خوب و مرتبط با رشته هم انجام داده که اگر بتونه ازش مقاله هم مینویسه آیلتس ۷ و نیم داره کارآموزی مرتبط با رشته هم داشته در یک مدرسه تابستونی هم شرکت داشته توی یک مسابقه که برای بنیاد ملی نخبگان هم بوده شرکت داشته و گواهینامه داره آیا شانس گرفتن فاند برای ارشد با این شرایط وجود داره ؟ ممنونم.
2021-10-10 10:07:00 #Montreal [مهندسی پزشکی] دانشگاه

کسی اطلاع داره آیا دانشگاه قسمتی داره که بشه ماشین برای road test گواهینامه اجاره کرد؟
2021-11-06 22:20:00 #Quebec City [دانشگاه] دانشگاه

کسی اطلاع داره با ویزا دانشجویی شرایط و قوانین گواهینامه رانندگی در BC چطوری هست؟ با گواهینامه بین المللی....؟
2021-12-15 04:29:00 #Vancouver [گواهینامه بین المللی] دانشگاه

یکی از من فارغ التحصیل مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر هست با معدل کل ۱۵ و نیم ولی دوسال آخر معدل بالای ۱۶هست پروژه آزمایشگاهی خوب و مرتبط با رشته هم انجام داده که اگر بتونه ازش مقاله هم مینویسه آیلتس ۷ و نیم داره کارآموزی مرتبط با رشته هم داشته در یک مدرسه تابستونی هم شرکت داشته توی یک مسابقه که برای بنیاد ملی نخبگان هم بوده شرکت داشته و گواهینامه داره آیا شانس گرفتن فاند برای ارشد با این شرایط وجود داره ؟ ممنونم.
2021-10-10 10:07:00 #New brunswick

من با یکی از اساتید دانشگاه آلبرتا مصاحبه کردم که ظاهراً دید مثبتی داشتن و سوابق پژوهشی و کاری ام با اون چیزی که میخواستن میخورد بعد جلسه که ازشون پیگیری کردم گفتن که در حال بررسی با یه استاد دیگه هستن که در پروژه تحقیقاتی مشترک شون پوزیشن خالی جدید ایجاد کنن و بهم خبر میدن به نظرتون توی این فاصله حدود دو ماهی که شاید اون پوزیشن تکلیفش مشخص بشه به باقی اساتید این دانشگاه ایمیل بزنم یا کار درستی نیست؟!
2021-09-06 05:57:00 #New brunswick

2021-10-10 10:07:00 #New brunswick

هزینه واحد های تز برای مستر که با MEM شروع می شن با واحد های دیگه که مثلا تو کنکوردیا بر می داریم فرق داره؟ من یه واحد از دانشگاه دیگه رو حذف کردم و به جاش تز برداشتم هزینه فاکتورم خیلی تغییر کرد
2021-09-20 10:08:00 #New brunswick

از کسی اطلاع دارند که آیا دانشگاه اتاوا ( و یا کارلتون) شاخه road and transportation engineering یا همون گرایش راه سازی وجود داره؟ تو دپارتمان عمران نتونستم پیدا کنم اگر از عمران کسی در گروه باشه یک دو تا سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنند.
2021-08-28 21:39:00 #New brunswick